مارجريتا فراخ***
المقادير:
3/ 4 كيلو صدور فراخ
1/ 3 كوب عصير ليمون
1/ 4 كوب زيت زيتون
2 ملعقة كبيرة كزبرة مفرومة
فصين ثوم مفروم
ملعقة صغيرة شطة
ملح وفلفل
بشر ليمونة
الطريقة:
1- اخلطي كل مكونات التتبيلة وقلبيها وبعدين حطي فيهم الفراخ، وحطيها في الفراخ لمدة ساعة أو سيبيها طول الليل.
2- ادهني الجريل أو الطاسة بزيت وسخّنيها على نار متوسطة، وشوحي الفراخ لمدة 4 : 5 دقائق على كل جانب، وقدّميها
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق