١كيلو دقيق
نص كيلو زبده او سمنه
٢٠٠جرام لبن
١٥٠جرام سكر بودره
روايح الكعك
معلقة خميره صغيره
رشة سمسم
هنبث. الذبده في الدقيق والسكر والروايح والخميره نص ساعه
اهم حاجه في الموضوع كله البث
بعد كدا ننزل اللبن ونعجن كويس
نطلع العجينه ونقطع قطع علي قد الكعكه
ونحشيها ملبن ونلفها والشكل دا ليه فورمه. بس لو مافيش وقت تشتري الفورمة. هاتوا سلك بتاع الشباك يكون نفس الفورمة كدا
نخلص ونسيب الكعك يريح شويه
وندخل الكعك علي حراره ٢٢٠
تعديل ممنوع نقدح السمنه. لان الكعك هيعمل حرقان علي صدرونا لما نأكله
السمسم انت مخير تضيف او لا
ملحوظه دا شغل المخبز مش شغل البيت علشان الطريقه بتختلف
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق